Vēl viens aplis ir noslēdzies, citādāks kā iepriekšējie, bet noteikti ne sliktāks. Bet ir lietas, kas paliks nemainīgas arī šogad - ikmēneša atskati.✨Man pašam tie ļoti patīk, jo vēlreiz ļauj atskatīties uz padarīto un pakavēties mirkļos, kas priecē un piepilda ar labām emocijām.😊
Jaunā ikdiena ievieš izmaiņas katra paradumos, tāpēc arī mēs no decembra piedāvājam mūsu gardās drumstalkūkas pasūtīt izmantojot lietotni @gusto.app . Prieks bija sarūpēt mūsu gardumus arī svētku galdiem, kur pēc tam saņēmām pateicības vārdus un komplimentus par kūkām. Tos vienmēr ir dikti patīkami dzirdēt! 😊 Māsas ceptās piparkūkas sildījušas daudzas mazas un lielas sirsniņas, tās pat aizceļojušas uz citām pilsētām. Prieks par labestību un mīlestību, ko izstaro decembra mēnesis. ♥️ Ja parasti, ēdot mūsu drumstalkūkas gardēži iekunkstas vai izdveš kādu citu baudas skaņu 🙊, tad pirmo reizi tika novērota arī Prieka deja. Šis kompliments kūkas paceļ jaunā līmenī. 😁Paldies mūsu drumstalkūku cepējai.
Protams neviena pastaiga nav iedomājama bez kāda sildoša dzēriena. Šogad tie iet uz “urrā”. Godpilno pirmo vietu ir ieguvis Vecrīgas garšīgais karstvīns (klientu apgalvojums, kuram es pilnībā piekrītu) no @mrplume_sidrs , otrais - strauju popularitāti iekarojušais Karstais džins (džins, protams, ka vietējais - no Cesvaines @nord_wolf_ ) un trešais ir atkal lieliskais @mrplume_sidrs ar karstsidru, kurš iepazīstina ar savādāku garšu buķeti.

Nenogurstoši es katru rītu veru kafejnīcas durvis vaļā, lai sagaidītu klientus, kuriem gājiens uz Vecrīgu nav iedomājams bez Crumble Cake apmeklējuma, tāpēc pasakos ikvienam, kurš atnāk pēc kafijas un drumstalkūkas, kurš atved savu ģimeni vai draugus, kuru brīvdienu tradīcija ir atnāk uz šejieni.♥️ Paldies jums par šīm lieliskajām tikšanās reizēm un atkalredzēšanās prieku!
Uz tikšanos!😊