Kamēr visi pilda #paliecmājās ♥️funkciju, īsai atslodzei būs atskats par marta mēnesi mīļajā Crumble Cake kafejnīcā.😊

Kamēr visi pilda #paliecmājās ♥️funkciju, īsai atslodzei būs atskats par marta mēnesi mīļajā Crumble Cake kafejnīcā.😊
Nostrādājām nedaudz vairāk kā pusi marta, bet iespaidu nebija mazāk par ierasto.
Ar saulītes spožajiem stariem tika ienests pavasaris mūsu skatlogā🌞, kur blakus smalkajiem antikvaritātu traukiem sāka uzplaukt krāsaini pavasara ziedi,🌷 ienesot ne tikai krāsu, bet arī smaržu. Ak, kas tā ir par sajūtu. Un cik pārsteidzoši tā pārņem cilvēkus, liekas, ka viņi paliek laimīgāki.

Trīs draudzenes, kuras bija tik pārņemtas ar mūsu Signature kūkas recepti, ka pat uz mirkli apsvēra ideju par frančīzi un vērt vaļā savā dzimtajā Anglijas pilsētā Crumble Cake. Otrs piedāvātais variants bija iegādāties esošo kafejnīcu, bet viņām galīgi nederēja manis minētā summa 🤣🤣 Esmu ļoti laimīgs redzot, ka mana ideja ir rezultējusies par kaut ko tādu, kas cilvēkos izraisa absolūtu sajūsmu un prieku. Kārtējo reizi pasakos visiem, kuri ir iesaistīti Crumble Cake tapšanā.👍 Igauņu ģimene, kuri brauc uz Latviju ļoti bieži, jo viņiem pie mums patīk vairāk kā pie sevis. Izdomāja, ka ģimenes galvas dzimšanas dienu nosvinēs Rīgas labākajā kafejnīcā. Vīrs pirmo reizi pēc 20 gadu pārtraukuma pagaršoja alu, viņš mēģināja @hopalaabrewery Sourbit Bergamot & White Peach, izbrīnījās, ka negaršo kā alus un atzina, par labu esam un paņēma vēl vienu, ko kopīgi degustēja ar sievu. Es citreiz brīnos, kā var atrast valodu ar dažādiem cilvēkiem, no dažādām valstīm, bet laikam atbilde ir vienkārša - jāmīl tas, ko dari.

Un pats pārsteidzošākais un smieklīgākais, bija uzzināt, ka daži Vecrīgas gidi, jau stāsta pašizdomātus stāstus (pasakas) 🙈par Crumble Cake. Ka mūsu lieliskās un gardās kūkas cep “babuškas” un nes uz kafejnīcu un mēs tās tirgojam. Lūk ko nozīmē, ka gidu fantāzijai ļauj vaļu. 🤪 Šo uzzināju no mātes un meitas, kuras bija paņēmušas privāto tūri. Un pēc šīs atbildes sapratu, kāpēc viņas tā piesardzīgi izvēlējās kūkas. 😂