Trešais mēnesis pagājis uz svētku un dzimšanas dienu ballīšu nots.✨
* 18.11. klusā un mierīgā Jāņa iela pārvērtās līdz nepazīšanai - skaļa, pilna un rosīga. Tas pats notika arī ar kafejnīcu. Uhhhh! Labi pastrādājām.
Svinētāji tika iepazīstināti ar īpašo Mr. Plūme karstsidru. Un dikti iespējams, ka šeit ir vienīgā vieta Vecrīgā, kur to var nobaudīt. Vienreiz pamēģinājuši, daudzi atgriežas pēc tā vēlreiz. * Aizvien lielāks prieks redzēt no rītiem vietējos, kuri iegriežas pēc kafijas, to pulciņš lēnām pieaug. Prieks, par regulāriem klientiem, kuri sevi lutina ar gardu kafiju, jo tā jau ir viņu tradīcija, kā piemēram, sieviete, kura svētdienu rītos dzer vienu mazu cappuccino, jo pārējā nedēļā ir melna kafija. Katram savs prieciņš.☕️
* Neskaitot izskandināto Latvijas simtgadi, par kuru, nu vairs reti, kurš atceras, kafejnīcā bija arī svinības. Viesistabas rezervācija, īpaši pasūtītas drumstalkūkas, svecītes un protams apsveikumu dziesmas.
Tas ir tas, kas vieno divas pilnīgi dažādas svinības. Bērnu tējas ballīte ar 3 dažādu tēju degustāciju un precīzu temperatūru un to ievilkšanās laiku ievērošanu un nelielu ievadlekciju ar paraugdemonstrējumu kafijas gatavošanā.
Un otra, kā jau pie pieaugušajiem - ar Krimuldas vīnu Cremon, kur šajā gadījumā izvēlējās ērkšķogu, jo jubilārs un viesību organizētājs citus jau bija nogaršojuši. Šajā ģimenē iecienītākais dzēriens ir Cappuccino.
Paldies Jums par svinībām Crumble Cake man tās ļoti patika. 🥳
* Pārbaudes laiks ir noslēdzies un tas ir veiksmīgi izturēts. Daudz prieka redzēts, labu vārdu dzirdēts un pateikts. Un dikti daudz gardo drumstalkūku apēsts!🧡 P.S. Decembris ir jau sagaidīts ar jaunām Ziemassvētku drumstalkūkām.
Uz tikšanos!