Tieši gadu atpakaļ tika vērtas vaļā Crumble Cake durvis. Tā bija satraukuma, neziņas un pārsteidzošu emociju diena. Atskatoties uz šo laiku, kas pavadīts Jāņa ielā 14, vēlos visiem paziņot - tas bija PERFEKTS!
Šaubas par neizdošanos, tika ātri kliedētas, jo labie vārdi, veiksmes vēlējumi un pastāvīgo klientu biežie apmeklējumi uzmundrināja un deva sparu strādāt. Katram no mums ir savi elki vai iedvesmotāji, kuri Tevi padara labāku, jo centies no viņiem smelties enerģiju un spēku, un mirklis, kad apzinies, ka Tu kādam esi šis elks un piemērs absolūti apgriež Tavu pasauli otrādāk, jo Tu taču esi tikai tas pats cilvēks. Vienīgais, kas jūs atšķir ir uzdrīkstēšanās.
Uzdrīkstēšanās riskēt, uzdrīkstēšanās pieļaut kļūdas un tās apzināties, būt citādākam un iet skaidri uz nosprausto mērķi. Par prioritāti nelikt naudu, bet sajūtas, kas piepilda ar patīkamām emocijām.
Nekļūdīgākais lēmums bija taisīt kafejnīcu sev nevis citiem, jo savā vidē, savā vietā Tu jūties vislabāk un izstarotā enerģija tiek nodota apmeklētājiem. Protams, ka ne visiem patīk vai jūtas komfortabli Crumble Cake, citam ir par gaišu, priekš cita es par daudz runāju, bet kādam citam nepatīk senā ķieģeļa siena vai antīkais putnubūris. Bet tas nav svarīgi - man patīk!!! Un tas ir vissvarīgākais! Viss pārējais piepildīsies pats no sevis, jo līdzīgi domājušie, vai tie, kuri meklē kaut ko atšķirīgu, nedaudz nestandarta uzskatu - viņi Tevi atradīs un aizpildīs savu telpu.
Es esmu pateicīgs katram, kurš kaut reizi ir atnācis uz manu kafejnīcu, un neizsakāmi pagodināts un gandarīts par biežajiem un ļoti biežajiem apmeklējumiem. Lepns par tradīcijām, kas izveidojušās šī gada laikā ar klientiem. Priecīgs, ka klients kļūst par labu paziņu vai pat draugu un kolosālu sarunu biedru, ka klienti nāk uzzināt, ko jaunu vai vienkārši padalīties savā pieredzē. Es nevienu “netagošu” un “neatzīmēšu ierakstā”, jūs paši zināt, ka es runāju par Jums 😉
Šādās dienās, kas ir tik emocionāli saviļņojošas es saku miljono PALDIES tiem, kuri ir piedalījušies Crumble Cake tapšanā. Paldies jums Draugi.

Uz drīzu tikšanos!