Martā Crumble Cake svin jau 6 mēnešu jubileju. Laiks patiešām paskrējis nemanot. Bet katru dienu ar smaidu un lepnumu sejā.
•Ar februāri iesākusies jauna tradīcija. Katra mēneša, noteiktā nedēļas dienā ir kāds īpašs piedāvājums - februārī tā bija Kūku trešdiena. Visas kūkas ar 30% atlaidi.
Marta mēnesis ir svinību mēnesis, tāpēc katru nedēļas ceturtdienu visam alkoholam ir 30%.
•Maskavas krievu ģimene, kuri mīl ceļot un krāt iespaidus no interesantām vietām, bija apburti ar atmosfēru. Bija mūs jau noskatījuši iepriekš, jo redzēja nepierasto un interesanto skatlogu. Iegriežoties pie mums viņi ar prieku, nesteidzoties, notestēja dažādus dzērienus un kūkas, pat pēdējo palikušo kumosu paņemot līdzi.
•Divi draugi “backpackeri” no Austrālijas, kuri savus galamērķus nosprauž absolūti spontāni, atgriezās atkārtoti uz Crumble Cake, jo šeit bija gardākā Cafe Latte Eiropā, ko viņi bija dzēruši sava 2 mēnešu garā ceļojuma laikā. Draugi vēl bija stipri pārsteigti, par to, ka es viņus atcerējos, tai skaitā viņu iepriekš ņemtos dzērienus. Savā pēdējā vakarā pirms izbraukšanas viņi nodegustēja vēl topošās vasaras dzērienkartes dažus dzērienus.
Ceļotāju nākamais galamērķis Černobiļa.
•Itāļu biežie apciemojumi, kuri netīšām satiekas šeit un pavada lieliski laiku sarunājoties un dzerot izcilu kafiju. Tā kņada, ko viņi rada ir kolosāla.
•22 gadīgs vīrietis no Arābu Emirātiem Latvijā pavadīja 7 dienas, sešas no šīm dienām viņš sāka Crumble Cake. Divi lielie Americano un vistas kīšs - tas bija viņa dienas sākums. Vienreiz viņš gribēja apēst 2 kīšus - nesanāca 😂, pārvērtēja savus spēkus. Viņš bija sajūsmināts par mūsu gadalaikiem un temperatūru svārstībām. Kaut dzimtenē nodarbojas ar mašīnu remontu un ir uz Tu ar braukšanu, šeit viņš neriskēja sēsties pie stūres, jo nekad nav braucis pa ziemu. Viņš teica, ka vēl jāatgriežas mājās pie savām māsām un brāļiem, kopā viņi ir 14 bērni ģimenē. 😳
Solīja vasaras sākumā atgriezties, lai izbaudītu dabas plaukšanu.

Priekā un uz tikšanos!