Un vēl viens mēnesis ir aizritējis tik ātri, un ar tik daudz notikumiem, ka kārtīgi jāizvēlas spilgtākie, lai ar jums padalītos!

•Kad priekšpusdienā atnāk ģimene, kur, jocīgu apsvērumu dēļ, vīrs nezin ko izvēlēties. Jo gribās gan kūku, gan kaut ko stiprāku, tad šeit visizcilākā kombinācija ir Kalēju Alus Milk Stout ar šokolādes tartaleti. Alus gurmāni piekritīs par “food pairing” saderību. Kungam mirkli vajadzēja apdomāt un piekrita piedāvājumam. Viņš bija tik pārsteigts un izbrīnīts par saderību, ka nevarēja noslēpt savu pārsteigumu un sajūsmu.

•Kafejnīcas rīti ir burvīgi. Kad no kaimiņu hosteļa ienāca Vācijā dzīvojošs itālis, kurš paņēma savu ierasto cappuccino, bija dikti izbrīnīts par tā augsto kvalitāti. Nevarēja vien nopriecāties, kā cukurs lēni iegrimst maigajās piena putās. Pēc mirkļa atgriezās, lai izdzertu arī espresso un pārbaudītu manas prasmes. 🙂 Rezultāts izcils!
•Čalis, Abbey, no Kanādas, kurš absolūti ir iemīlējis Rīgu un tās mieru. Šeit viņš jau ir ceturto reizi. Parasti viņš brauc viens un izbauda klusumu. Pa šo laiku ir arī atradis šeit draugus, tikai jocīgi, ka neviens viņam nebija ieteicis, lai aizbrauc uz Kuldīgu vai Cēsīm ziemā, skaistas un tukšas pilsētas. Tieši tas, ko viņš meklē. Bieži esmu pārsteigts par to, kā cilvēki izvēlas savus ceļojuma galamērķus.
•Martu varu droši saukt par @mrplume_sidrs karstsidra mēnesi. Kā pēdējā ziemas mēneša pavadonis. Katru dienu tas pudelēm tā vien gāja, ka nespēju vārīt apelsīnus dekorācijai 🙂
•Tagad ar smaidu var mierīgi uzelpot, jo visi dokumenti terases uzstādīšanai ir beidzot saskaņoti un atlicis tikai sagaidīt, kad tā taps. Gaidu nepacietībā @gulbisrihards ! 😉 Jo arī terase, tā pat kā viss Crumble Cake koncepts, tiek taisīta no nulles, viss “custom made”. Tā ir skaistāk.
Uz tikšanos!