Šomēnes aktuāli bija, ka iebraucēji kā pēdējo vietu pirms lidostas izvēlas Crumble Cake, jo viņi zin, ka šeit var saņemt gardāko kafiju ar gabaliņu kūkas, kas būs uzsildīta un pasniegta uz unikāla šķīvja. Beidzot baudīt beidzamos kūkas gabalus, tiek izsaukts taksis un mājupceļš var sākties, ar lieliskākajām un draudzīgākajām atmiņām par mūsu pilsētu Rīgu.
• Niko, beļģis, kurš tagad dzīvo Dublinā, pirmo reizi pagaršoja garšīgu kafiju, uztaisīju viņam cortado- bija pārsteigts par garšu balansu. Kā lielākā daļa Crumble Cake klientu pateicīgi par kafijas augsto kvalitāti un nekautrējoties to saka aizejot. Un atkal un atkal atgriežas. Daudzi jau droši apgalvo, ka mums ir labākā kafija Vecrīgā.
• Vecāka gada gājuma pārītis pārklausoties rēķina summu no 16€ uz 60€ pat neiebilda to samaksāt, jo kūkas un viņu dzērieni bija tik vērti. :) pārņem neviltots lepnums, ka tik augsti tiek novērtēts mūsu sniegums.
• Divas vācu meitenes, kuras iegriezās pie mums uz kafiju pēc Riga Free Tour gida Kaspara rekomendācijas. Un tik ļoti iemīlējās Crumble Cake, ka katru pavadīto dienu Rīgā, nāca pie mums uz pēcpusdienas desertu - viņu iecienītākās kūkas bija melleņu siera kūka un vegānu šokolādes tartalete. Līdz brīdim, kad pēdējā ceļojuma dienā pagaršoja rabarberu drumstalkūku. Tā bija viņu absolūtais favorīts. Vajag izkāpt no savām ierastajām komforta zonām un pamēģināt ko jaunu un bieži būsi pārsteigts par negaidīto rezultātu. :)